Informatie regels, inschrijven en betalen

Op deze pagina vindt u informatie over het inschrijven .

Sluiting inschrijving  12-08-2024 – 18.00 uur, of eerder als het maximum is bereikt.

Klik HIER voor de tentoonstellingsregels en/of download deze als PDF. De tentoonstellingsregels zijn onlosmakelijk verbonden aan uw inschrijving.

Voor de keurmeesterslijst (alfabetisch op ras in .pdf) klikt u keurmeesterslijst2024

Het inschrijfgeld bedraagt € 35.00 voor inschrijving in klas 1 en 2 (geen CAC mogelijk) en € 47,50 voor inschrijving in klas 3 t/m 8. De 2e (en iedere volgende) hond in klas 3 t/m 8 kost € 45.00

Bezoekhonden, mits niet jonger dan 4 maanden en volgens de regels volledig geënt en/of getiterd, zijn gratis en per ingeschreven hond mogen 2 bezoekhonden worden meegebracht.

De toegang voor bezoekers bedraagt € 5.00 en kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Ook bezoekers mogen bezoekhonden meebrengen vanaf de leeftijd van 4 maanden en volgens de regels volledig geënt en/of getiterd.

Heeft u nog vragen over de regels, dan kunt u alles nog eens nalezen in de tentoonstellingsregels 2024

BETALING: Betaling en inschrijving dienen op hetzelfde moment te worden geregeld. Betaling uitsluitend naar: IBAN NL40RABO0106617370 BIC: RABONL2U t.n.v. Stichting Hondententoonstelling Rotterdam.
Wij verzoeken u het stamboomnummer en/of het referentienummer wat u binnen 72 uur van het secretariaat per e-mail zult ontvangen bij uw betaling te vermelden.
Wordt uw betaling ontvangen na 20 augustus 2024, dan wordt € 10.00 per hond extra in rekening gebracht. Bij betaling op de tentoonstelling wordt € 15.00 extra in rekening gebracht. Betalingen die op onze rekening worden bijgeschreven na 28 augustus 2024 worden beschouwd als niet ontvangen en zullen na de tentoonstelling worden terugbetaald.
WAT ER VOLGT: Ca. 10 dagen voor de show ontvangt u per e-mail uw “bewijs van inschrijving” met daarop meer informatie, zoals catalogusnummer, ringnummer en een richtlijn voor de tijd dat het ras gekeurd wordt (09:30 als het ras in de ochtend begint en 12:00 als het ras in de middag wordt gekeurd). Deze e-mail is tevens uw toegangsbewijs.

Heeft u na het lezen van al deze informatie nog vragen, stel deze dan via admin@dogshowrotterdam.nl

Via deze link kunt u naar de pagina inschrijven.