Bezoekers/Visitors

Bezoekers zijn op 5 en/of 6  augustus 2023 van harte welkom.

Toegangskaartjes zijn bij de ingang verkrijgbaar.

€ 5.00   (per dag)..

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis

Bezoekershonden zijn gratis en moeten voldoen aan onderstaande regels:

  • Bezoekershond max. 2 onder begeleiding van een volwassen persoon
  • Bezoekershonden moeten een minimum leeftijd van 4 maanden hebben
  • Voor bezoekershonden gelden dezelfde regels als voor de honden die geëxposeerd worden. Zie punt 9, 12, 13, 14 en 15 van de tentoonstellingsregels. Ook moeten deze honden gechipt zijn en in het bezit van een Europees Dierenpaspoort waarin de entingen c.q. de titeruitslagen met einddatum moeten zijn afgetekend door een praktiserend dierenarts.

Openingstijden tentoonstelling voor bezoekers op beide dagen van 08.00 tot 17.00 uur.

Parkeren

Ahoy Rotterdam beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Een uitrijkaart kunt u aanschaffen via de parkeerautomaten zowel buiten als in de hal.

Parkeren en parkeerkosten vallen buiten onze invloed.

Voor informatie verwijzen wij u naar de website van Ahoy Rotterdam.

Met het OV

Bus, metro & trein

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. Er is een tijdelijke herinrichting van busstation Zuidplein, klik hier om deze te bekijken.

Kom je met het openbaar vervoer of misschien wel met deelvervoer? Plan, boek, reis & betaal de reis die het beste bij jou past! Alles gemakkelijk in één app en je hebt geen abonnement nodig. Zo geregeld dus! Download direct de Moves app via www.moves.nl

Terug/Back HOME